Qatar

VORES LIV

QATAR

Qatar

 

Vores nye hjem, Jeg har ultimitivt den sejeste mand i hele verden.

Somi ved tog chris til Qatar i Juli 2015 for at se om han kunne bestå optagelsen hos qatar airways og 7 uger sener fik han afvide at han var gået gennem nåleøjet, det var meget lange 7 uger, og nu skulle vi bare vente på han fik en Dato så vi kunne få pakket det hele ned og komme afsted mod et nyt eventur. I januar 2016 kom E-mailen, start den 10 April 2016 kl 8.00 JUBII, vi kunne altså ikke få armene med og det blev da også fejrest med lidt dyre dråber.

 

 

Ventetiden gik utrolig hurtigt, der var så mange bolde i luften at det var svært at følge med, vi skulle jo først og fremest flytte ud og have sat vores lejlighed i stand så vi kunne få den lejet ud og vi havde også lige en ferie vi skulle på, så det blev hurtigt den 9 april, dagen hvor vi skulle sende Christopher afsted så han kunne få styr på noget af det praktiske inden vi tilsluttede os.

 

Meldingerne fra Qatar var gode, og vi besluttede os derfor at rejse flere uger før tid. det havde været nogle hårde 14 dage for børnene, de savnende derees far og vi så os derfor nødsaget til at pakke kufferterne og drage afsted mod Qatar, jeg landede den 25 April kl 01.20 med en total kuffertvægt på 120 kg og to meget trætte børn. Christopher havde sørget for VIP så da vi forlod gaten stod der en klar til at tage imod os, hun tog vores papir og vi fik tilbudt mad mens vi ventede, 10 min senere var alt klart og vi kunne gå ud til Christopher, Børnene løb lige hen i varvnen på ham, der var ikke et øje tørt, holdop hvor var det dejligt at være samlet igen :) Vi dur ikke til at være væk fra hinanden!

 

Og her starter vores nye eventyr så, velkommen ombord :)

Qatar

 

Hovedstad: Doha

 

Indbyggertal: 2.6 mill

 

Religiom: muslimer